2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- HelenaveenHotel Eetcafé In d'Ouwe Peel in race voor ‘beste terras’

Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel in race voor ‘beste terras’

Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel is bij de landelijke verkiezing van Misset Horeca in de race voor de prestigieuze titel ‘beste terras’. In 2018 werd de Helenaveense onderneming door de site eropuitineigenland.nl verkozen tot ‘beste hotel’.

Bekend rustpunt in regio
Het terras aan de Helenavaart midden in de Peel is een bekend rustpunt in de regio voor onder meer fietsers en toeristen. Uitbaters Sylvian Koopmans en Sandra van Cauwenberghe hebben hun terras aangekleed met bloembakken, loungebanken en een houten statafel. Van Cauwenberghe over de verkiezing: “Als je je inschrijft voor deze landelijke verkiezing bij Misset Horeca bezoekt een vakkundige ‘mystery guest’ je terras op een onverwacht moment en beoordeelt je terras en alles wat daarbij hoort aan de hand van een aantal vooraf vastgestelde punten. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan of je het bierviltje wel met het logo naar de gast legt, maar ook of je je gasten vriendelijk verwelkomt, of er geen zwerfvuil op het terras ligt, of je snel genoeg afrekent en of je vakkennis in orde is.”

Publieksprijs
Naast de prijs die de jury uitreikt, kent de verkiezing van Misset Horeca ook een publieksprijs. “Die prijs is afhankelijk van de gunfactor van je gasten. Wij doen ons best om zoveel mogelijk stemmen te winnen. Onze bezoekers hopen op een feestje als we er met de prijs vandoor gaan”, vertelt Van Cauwenberghe. Stemmen op Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel kan tot en met 11 juni via de site van Misset Horeca.

Foto: Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen