17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- HelenaveenIn d’Ouwe Peel uitgeroepen tot Beste Hotel 2018

In d’Ouwe Peel uitgeroepen tot Beste Hotel 2018

Tijdens de uitreiking van ‘De Eropuit in Eigen Land Prijs’ heeft Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel in Helenaveen afgelopen zaterdag de hoofdprijs gewonnen als Beste Hotel 2018. Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de toerisme-website eropuitineigenland.nl en het publiek kon door hun stem uit te brengen kiezen voor hun favoriet.

In d’Ouwe Peel was genomineerd in de categorieën ‘Beste Restaurant’ en ‘Beste Hotel’ en werd vijfde bij de restaurantverkiezing en eerste bij de hotelverkiezing. Sandra van Cauwenberghe, die samen met haar man Sylvian Koopmans eigenaar is van het etablissement vertelde: “We waren al aangenaam verrast door de nominaties. Toen we hier begonnen stelde het restaurant echt helemaal niets meer voor. We zijn nu drie jaar bezig In d’Ouwe Peel en langzaamaan zijn we de menukaart aan het ombuigen naar een echte restaurantkaart. Inmiddels hebben we dat heel goed op de rit en voeren we onder aanvoering van onze chef-kok een prachtige en gevarieerde restaurantwaardige kaart waar we erg trots op zijn! Daarom is deze prijs als waardering nu extra leuk!”

Als winnaar ontvangt Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel een trofee, een certificaat en een toppositie op de website eropuitineigenland.nl. Zelf de menukaart of de bedden van In d’Ouwe Peel eens uitproberen? Het Hotel Eetcafé ligt op de grens van Noord Brabant en Limburg in Helenaveen aan de Oude Peelstraat 2. Voor meer informatie kijk op de website van In d’Ouwe Peel of op hun Facebookpagina.

Foto: Facebook d’Ouwe Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen