21 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneHub van Doornecollege Deurne zoekt technische vrijwilligers voor begeleiding van leerlingen

Hub van Doornecollege Deurne zoekt technische vrijwilligers voor begeleiding van leerlingen

Het Hub van Doornecollege in Deurne is op zoek naar vrijwilligers die de leerlingen gaan begeleiden in de technische vakken. Zij gaan met hun praktijkervaring de jongeren ondersteunen bij het leren van een vak. Hierbij werken ze samen met docenten van de Deurnese vmbo-school.

Teamleider Emmie Op het Veld van het Hub van Doornecollege legt uit dat ze vaak hoort dat vrijwilligers het mooi vinden om de knepen van het vak over te brengen aan de leerlingen. Ze hoopt daarom op veel aanmeldingen van verschillende vakmensen.

Technische achtergrond
De geschikte kandidaten hebben naast een technische achtergrond ook affiniteit met vmbo-leerlingen. De school zoekt hulp voor verschillende onderwijsrichtingen zoals bouw en interieurbouw, elektrotechniek, koude- en warmtetechniek, metaal en het repareren van motorvoertuigen.

De vrijwilligers kunnen in overleg voor enkele uren of dagdelen aan de slag en ontvangen daarvoor een vrijwilligersvergoeding. Voor aanmelding en informatie kan contact worden opgenomen met Emmie Op het Veld via telefoonnummer 0493 -353460.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen