12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneHub van Doornecollege pakt gala groots aan

Hub van Doornecollege pakt gala groots aan

Het Hub van Doornecollege maakte er een flink feestje van: de examenleerlingen sloten donderdagavond 7 juni hun schoolperiode in stijl af. De jongens in pak, de meisjes in gala-jurken, zo werden ze afgezet op de Markt. En dan het liefst met een chique bijzonder vervoermiddel: een Bentley, een Jeep, John Deere-tractor of een hoogwerker. Daarna was er het galabal in The Ocean.

Woensdag 13 juni worden de examenuitslagen bekendgemaakt en krijgen alle leerlingen van de Instelling Voortgezet Onderwijs te horen of ze inderdaad hun middelbare schooltijd positief hebben afgesloten. Ook dan horen de leerlingen van het Hub van Doornecollege of ze terecht een gala gevierd hebben.

Alfrinkcollege
Veel familieleden kwamen naar de Markt om de aankomst van de leerlingen in hun elegante galakleding en chique vervoermiddelen te bewonderen. De leerlingen werden ontvangen door hun docenten, die voor de gelegenheid eveneens chique gekleed gingen. De vierdejaars leerlingen van het Alfrinkcollege vierden tegelijkertijd hun galafeestje bij Zalen Van Bussel in Deurne. Ook zij arriveerden in stijl en werden verwelkomd door hun docenten.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen