12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneFeestelijke afsluiting jubileumjaar SV Deurne

Feestelijke afsluiting jubileumjaar SV Deurne

SV Deurne sluit komend weekend – zaterdag 9 en zondag 10 juni – het jubileumjaar voetballend en feestend af. De 75-jarige vereniging doet dit met een penaltytoernooi voor A- en B-jeugd, senioren, vrouwen en veteranen,  een tweetal wedstrijden van legendarische teams, een receptie – met o.a. aandacht voor een aantal jubilarissen – en een feestavond annex reünie op zaterdag. Zondag is er voor de E-, F-, D- en C-jeugd een zeven tegen zeven toernooi. 

Zaterdag om 16.00 uur treedt het kampioenselftal (kampioen hoofdklasse C en de legendarische bekerwedstrijd tegen Feyenoord) van SV Deurne in het strijdperk tegen de angstgegner van die tijd,  SV Gemert. Na afloop van deze wedstrijd maakt het kampioensteam van het seizoen 1978 – 1979 een ereronde met, onder anderen, Jo Verheijen, Guus Boers, Nico Jacobs en Emiel Haagendoorn.

Jubileumboek
Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan heeft SV Deurne in eigen beheer een jubileumboek uitgebracht met daarin de geschiedenis van de vereniging, mooi fotowerk en interessante verhalen van clubmensen. Dit boek is te koop bij de vereniging en boekhandel Hub Berkers aan de Stationsstraat in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen