11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- LiesselHuisartsentrio neemt praktijk Van Straaten in Liessel over

Huisartsentrio neemt praktijk Van Straaten in Liessel over

Per 1 juli dragen Koos en Helga van Straaten hun huisartsenpraktijk over aan Y. Dhooge, D. Bos en M. Engelhard. Deze drie zijn geen onbekenden in Liessel want zij zijn al actief als waarnemers van het doktersechtpaar en lopen al een tijdje mee. De apotheek wordt overgenomen door M. in ’t Groen, die ook een vestiging heeft in Deurne.

Het echtpaar Van Straaten studeerden in Leuven en meteen nadat zij waren afgestudeerd namen zij in 1986 de praktijk over van huisarts Oomen en hebben daar nooit spijt van gehad. Zij hebben zich altijd thuis gevoeld in Liessel en ook nu zijn ze niet van plan te verhuizen. Wel willen ze vaker gaan reizen om hun kinderen te bezoeken die in het buitenland wonen.

De drie artsen die de praktijk gaan overnemen kennen elkaar van de studie geneeskunde die zij in Maastricht volgden. Y. Dhooge is in Liessel opgegroeid en anderhalf jaar werkzaam geweest op de spoedeisende hulp. Wat het drietal het meeste aanspreekt in het opbouwen van een eigen huisartsenpraktijk is de band die je kunt opbouwen met de patiënt.

Vanmiddag vanaf 15.30 uur kunnen patiënten en bekenden afscheid nemen van het doktersechtpaar Van Straaten tijdens de receptie die wordt gehouden in de Kastanje in Liessel

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen