Stichting Voedselbank Deurne zet zich in voor huishoudens in Deurne, Asten en ..." />
18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneVoedselbank krijgt gratis auto van sponsors

Voedselbank krijgt gratis auto van sponsors

Stichting Voedselbank Deurne zet zich in voor huishoudens in Deurne, Asten en Someren, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor niet meer in hun eerste levensbehoefte kunnen voorzien. Zij doen dit door levensmiddelen wekelijks te verzamelen om deze ook weer wekelijks aan te bieden aan gezinnen die voldoen aan de strenge normen om gebruik te kunnen maken van de Voedselbank.

Voor het ophalen van de levensmiddelen beschikt de Voedselbank sinds 26 mei 2018 over een Fiat Doblo Cargo die de komende vijf jaar door sponsoren uit de regio betaald wordt. De Voedselbank betaalt zelf alleen de brandstofkosten. Vanmiddag is de auto, in aanwezigheid van de sponsors en vrijwilligers, officieel overgedragen aan de Voedselbank.

Vereniging Voedselbanken Nederland

Voedselbank Deurne maakt deel uit van het cluster Eindhoven, samen met de voedselbanken in Valkenswaard, Bladel, Veldhoven, Aalst-Waalre, Bergeijk, Nuenen, Best, Geldrop/Mierlo, Weert en Eindhoven. Ook is de Voedselbank lid van de Vereniging Voedselbanken Nederland.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen