11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- Deurne'Hulpmiddelen voor ouderen' opent winkel in centrum van Deurne

‘Hulpmiddelen voor ouderen’ opent winkel in centrum van Deurne

Ouderen kunnen in een situatie terecht komen waardoor de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kunnen worden uitgevoerd. Dan kan een hulpmiddel die ondersteuning bieden.

In de nieuwe winkel van “Hulpmiddelen voor ouderen,” in het centrum van Deurne, kunnen die hulpmiddelen weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Want belangrijk is, dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden.

Thuiszorgwinkel
De winkel  is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Maar ook gehandicapten en mensen die onder behandeling zijn bij een fysiotherapeut. De middelen zijn met zorg en aandacht geselecteerd, in de hoop dat zelfstandigheid behouden kan blijven. Medewerkers garanderen degelijke hulpmiddelen en een goede service

Missie
Bij “Hulpmiddelen voor ouderen” geloven ze dat de mens in iedere levensfase waardevol is en zij willen dit blijvend actief ondersteunen. De missie is om de juiste zorgproducten te leveren welke het leven gemakkelijker maken. Vanaf zaterdag 20 februari is de winkel, aan de Kerkstraat 2b, voor publiek geopend.

Foto: DMG redactie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen