13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneJongen (17) uit Deurne aangehouden voor rellen in Eindhoven

Jongen (17) uit Deurne aangehouden voor rellen in Eindhoven

De politie heeft een Deurnese jongen van 17 jaar oud aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de corona-rellen in Eindhoven op zondag 24 januari. Daarnaast zijn ook een 20-jarige inwoner van Luijksgestel afgelopen maandag opgepakt voor deelname aan de rellen in Eindhoven en een jongen van 17 uit Eindhoven.

Het onderzoek naar de rellen in Eindhoven maar ook die in ’s-Hertogenbosch is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over veel beelden die zorgvuldig moeten worden bekeken: “Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? En wil je voorkomen dat je in beeld komt? Meld jezelf dan”, laat de politie weten via een persbericht.

Heb jij videobeelden of foto’s gemaakt van deze ongeregeldheden? Via deze link kun je de beelden uploaden en waar mogelijk de beelden van informatie voorzien over wat en wie er op te zien zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen