20.6 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneIedereen is een winnaar bij het ORO Songfestival in Deurne

Iedereen is een winnaar bij het ORO Songfestival in Deurne

Het enthousiasme spat er donderdagavond af bij de deelnemers van het ORO Songfestival in Cultuurcentrum Deurne. De artiesten weten één voor één het publiek te boeien met hun optreden en er is duidelijk heel goed nagedacht over een originele insteek om elk optreden een eigen karakter te geven. Met ook nog eens prachtige kostuums en podiumaankleding, is eigenlijk iedereen een winnaar bij het festival van ORO.

“De artiesten zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de repetities voor hun optreden bij het ORO Songfestival. Donderdag stonden ze allemaal als winnaars te stralen op het podium. Het was een groot feest”, meldt de organisatie. In de middag hadden de artiesten ook al een optreden gegeven speciaal voor cliënten die dagbesteding hebben bij ORO. Ouders, familie en genodigden konden ’s avonds genieten van alle songfestivaldeelnemers bij een tweede voorstelling.

Er werden dit jaar drie prijzen uitgereikt. De onderscheiding voor ‘Beste Act’ ging naar Dagbesteding de Rakthof. De prijs voor ‘Beste Zang’ was voor ArtORO Deurne en Heertgank 3 kreeg de aanmoedigingsprijs. Het ORO Songfestival is een muzikaal evenement voor en door cliënten van ORO Deurne, dat iedere twee jaar wordt gehouden.

Foto’s: ORO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen