23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneImpartialize en Von Mollenstein brengen Nijmeegse metal naar OJC De Roos

Impartialize en Von Mollenstein brengen Nijmeegse metal naar OJC De Roos

Liefhebbers van scheurende gitaren en industriële beats zitten zaterdagavond goed bij OJC De Roos in Deurne. Het jongerencentrum aan het Haageind heeft de Nijmeegse metalbands Impartialize en Von Mollenstein op het podium staan.

“Het wordt vanavond zeker een ‘heavy’ avondje”, lacht programmeur Michel Claassen van De Roos. “We hebben voor onze metal-night om te beginnen Impartialize. Dat is een Nu-metal/Nu-core band uit Nijmegen die sinds 2019 bestaat. Na een moeilijke start door de coronapandemie hebben ze nu afgelopen jaar eindelijk het gaspedaal in kunnen drukken en dat laten ze ook in De Roos horen.”

Claassen vertelt dat de band naast muziek van hun debuut-ep vooral veel nieuw materiaal speelt: “En dat zal zeker niet de zachte kant zijn van het genre. De energie op het podium zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven staan. Echt iets voor fans van bijvoorbeeld Tallah, Slipknot, Dropout Kings, King 810, Korn en Blood Youth.”

De andere band die zaterdagavond optreedt in het Deurnese jongerencentrum is niet alleen gehoormatig, maar ook wat betreft hun verschijning een bijzondere groep. “Von Mollenstein is ook in Nijmegen opgericht in 2019 en bestaat uit Mr.Cooger voor de ‘screams’, Walthar The Unbearable op gitaar en Dr. West speelt de bas. Hun muziekstijl is AggroBlack: een nieuwe samensmelting van pure Aggrotech-beats, industriële composities vermengd met snelle, onbeschaamde black metalriffs”, legt Claassen uit.

De metal-night vindt zaterdag 23 maart plaats bij OJC De Roos aan het Haageind 27 in Deurne. De aanvang is om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 5 euro en tickets zijn te bestellen via ojcderoos.nl/ticket.

Foto: Impartialize/Von Mollenstein

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen