4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneIn Deurne gestolen fiets leidt naar dief in Helmond

In Deurne gestolen fiets leidt naar dief in Helmond

Door een melding van een fietsdiefstal bij het station in Deurne is de politie een Helmonder op het spoor gekomen, die wordt verdacht van diefstal en heling van meerdere fietsen. De man is afgelopen donderdag aangehouden en de gestolen fietsen zijn in beslag genomen.

“Op basis van onderzoek kwamen wij uit op een adres in Helmond. Daar werden in totaal acht gestolen fietsen aangetroffen”, meldt politie Deurne Asten Someren. Van de inbeslaggenomen fietsen heeft de politie al van zeven exemplaren de eigenaren kunnen achterhalen.

Van één fiets wordt nog gezocht naar de eigenaar ervan. Het gaat om een zwarte e-bike van het merk Cytizen, die te zien is op de foto. “Weet jij van wie deze fiets is of is deze fiets van jou? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Vermeld daarbij het volgende registratienummer: PL2100-2023263247”, aldus de politie.

Mensen die een nieuwe of tweedehandse fiets kopen, wordt door de politie aangeraden om altijd een foto van het framenummer te maken: “Mocht je fiets dan gestolen worden, dan kan op basis van het framenummer makkelijker een aangifte gevonden worden bij het aantreffen van een gestolen fiets.”

Foto: politie Deurne Asten Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen