23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- HelenaveenIn d'Ouwe Peel dubbel genomineerd

In d’Ouwe Peel dubbel genomineerd

Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel is dit jaar maar liefst tweemaal genomineerd door de toeristische website Eropuit in eigen land in de categorie Beste restaurant en de categorie Beste hotel.

De Eropuit in Eigen Land Prijs is een prijs die de website jaarlijks uitreikt aan de, door het publiek gekozen, meest favoriete bedrijven. Zij werken hierbij met diverse rubrieken en elke rubriek kent een winnaar, een tweede en een derde plaats. Bezoekers van de site kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, dagje uit of restaurant. De winnaar per rubriek ontvangt een trofee, een certificaat, een toppositie op de website en natuurlijk de nodige media-aandacht.

Ook dit jaar wordt op 15 september weer de Eropuit Prijs uitgereikt. Er wordt gewerkt met categorieën, waaronder bv bed & Breakfast, bijzonder overnachten, groepsaccommodatie, dagje uit en restaurant. In d’Ouwe Peel uit het Brabantse Helenaveen staat op twee van de lijsten en wel bij de categorie Beste restaurant en Beste hotel!

Sandra van Cauwenberghe, die samen met haar man Sylvian Koopmans eigenaar is van het etablissement in het mooie dorpje midden in de Peel: “We waren aangenaam verrast door de nominaties. Toen we hier begonnen stelde het restaurant echt helemaal niets meer voor. We zijn nu drie jaar bezig In d’Ouwe Peel en langzaamaan zijn we de menukaart aan het ombuigen naar een echte restaurantkaart. Inmiddels hebben we dat heel goed op de rit en voeren we onder aanvoering van onze chef-kok een prachtige en gevarieerde restaurantwaardige kaart waar we erg trots op zijn! Daarom is deze nominatie nu extra leuk!”

Koopmans beaamt: “Omdat dit een publieksprijs is en we merken dat we steeds meer repeterende gasten krijgen die terug komen voor onze gerechten, zou het toch extra mooi zijn als we hoog zouden scoren in deze categorie.”

Een trotse Van Cauwenberghe vervolgt over de nominatie voor beste hotel: “We zijn niet zo heel groot: we hebben maar 6 kamers met 2 gedeelde badkamers. Dat laatste is voor sommige mensen een struikelblok, maar wij zien dat er toch ook heel veel mensen het geen enkel probleem vinden om de badkamer te moeten delen. Sterker nog; tezamen met het grote gezamenlijke balkon vormt het juist een soort van knusheid waar heden ten dage velen juist zo naar op zoek zijn!

De kamers zijn weliswaar wat verouderd, -een kleine opknapbeurt zit er overigens wel aan te komen- maar je ziet dat dat voor veel gasten geen enkel probleem is. Als het allemaal goed verzorgd is en gewoon netjes en schoon, vinden veel mensen het helemaal prima! Verder is het natuurlijk ideaal dat men bij ons behalve kan ontbijten hoe men wil, ook in ons restaurant kan eten en in ons café ’s avonds nog gezellig  even een drankje kan doen. Dat tezamen met onze gastvrijheid en flexibiliteit maakt bij ons logeren gewoon tot een waar feestje!”

Zelf de menukaart of de bedden van In d’Ouwe Peel eens uitproberen? Het Hotel Eetcafé ligt op de grens van Noord Brabant en Limburg in Helenaveen en is nu in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend.

U kunt ook helpen om In d’Ouwe Peel zo hoog mogelijk te laten eindigen in hun categorie door op hen te stemmen op www.eropuitineigenland.nl/provincie/Helenaveen/accommodaties/Hotel/Hotel-eetcafe-In-dOuwe-Peel-8500 via de link op de website van In d’Ouwe Peel: www.indouwepeel.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de website Eropuit in eigen land of Hotel Eetcafé IN d’Ouwe Peel; Sandra van Cauwenberghe, tel. 06-20748692.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen