13.9 C
Deurne
donderdag 29 september 2022
Home- DeurneIn memoriam; de positieve instelling van Mario was een inspiratie voor ons...

In memoriam; de positieve instelling van Mario was een inspiratie voor ons allemaal

Helaas bereikte ons bij DMG gisterenochtend het trieste nieuws dat ons bestuurslid en penningmeester Mario Wijnen op zondag 11 oktober rond 03.00 uur is overleden. Hij is 58 jaar geworden en werd vorige maand nog benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor het vele vrijwilligerswerk dat hij deed en voor de maatschappelijke inzet met zijn bedrijf Variant Deurne.

Bij DMG was Mario als medeoprichter van de Deurne Media Groep vanaf de eerste dag een zeer gewaardeerde en belangrijke spil in de organisatie die zorgde voor verbinding en een positieve maar wel kritische kijk op het reilen en zeilen van DMG. Hij was als bestuurslid in zijn element als het ging om het bedenken en opzetten van strategische plannen en werkte daarbij graag samen met andere mensen om zich heen. Hij hield ons scherp en durfde zaken op te schudden wanneer dat nodig was: “Zijn we dit nou wel goed aan het aanpakken, moeten we dit niet helemaal anders gaan doen?”

Carnaval
Niet alleen achter de schermen was Mario bij DMG actief, tijdens de carnavalsuitzendingen nam hij als presentator met veel passie plaats achter de microfoon om Carnaval in de Peel te presenteren op DMG Radio. Zijn liefde voor muziek en gezelligheid kon hij in deze uitzendingen goed combineren.

Doorzettingsvermogen
Met de positieve instelling die we gewend waren van Mario, ging hij ook het gevecht aan toen hij te horen kreeg dat hij kanker had. Zijn betrokkenheid bij DMG en doorzettingsvermogen zette hij ook afgelopen jaar ondanks zijn ziekte met volle overgave voor ons in. Hij heeft zijn leven bewust geleefd en alles uit het leven gehaald wat haalbaar was. We zullen je missen Mario!

We wensen familie en vrienden van Mario heel veel sterkte met dit enorme verlies.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen