7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneInfomarkt in Deurne bereidt aanstaande ouders voor op nieuwe wereld

Infomarkt in Deurne bereidt aanstaande ouders voor op nieuwe wereld

Voor aanstaande ouders houdt Zorg in Deurne woensdag 6 maart een infomarkt over wat je te wachten staat in het ouderschap. Omdat iedereen een zwangerschap, bevalling, de kraamperiode en het opvoeden van een kind anders beleeft, wordt er een breed aanbod aan informatie gegeven.

Geïnteresseerden zijn welkom met partner of met iemand anders. “Maak er een gezellig en nuttig uitstapje van. Want het is bijzonder wat er in je buik groeit. Daar mag je trots op zijn”, zegt de organisatie van de markt.

Tijdens de bijeenkomst kun je informatie krijgen over de bibliotheek, kraamzorg, gastouders, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en babymassage. Ook is er een lactatiekundige en zijn er medewerkers van het consultatiebureau (GGD Brabant-Zuidoost), Verloskundigenpraktijk Deurne en Zorg in Deurne.

Een verloskundige neemt je mee in het kraambedverhaal; wat kun je verwachten, waar moet je aan denken en wat kan je helpen tijdens  je kraamtijd? Het consultatiebureau bereid je voor op de start als kersverse ouders. Elke bezoeker ontvangt een goodiebag met informatieve folders, verzorgingsproducten, een tegoedbon en een presentje.

De infomarkt vindt plaats op woensdag 6 maart van 19.00 tot 21.00 uur in het Gerardushuis aan de Parkstraat 2 in Deurne. Aanmelden voor deelname of meer informatie opvragen, kan door voor 28 februari een email te sturen aan zorgindeurne@deurne.nl.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen