5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneInfomiddag voor werkzoekenden

Infomiddag voor werkzoekenden

De economie trekt weer behoorlijk aan. Toch lukt het werkgevers niet altijd om aan goed personeel te komen. Gemotiveerde werkzoekenden slagen er op hun beurt niet in om bij een bedrijf binnen te komen en een baan te vinden. Om te zorgen dat vraag en aanbod toch bij elkaar komen, organiseert Senzer in samenwerking met het UWV regelmatig Workdates in de regio Helmond-De Peel.

Op donderdag 15 juni is er voor werkzoekenden in de gemeenten Deurne, Asten en Someren een Workdate in Gemeenschapshuis De Klepel in Asten. De middag begint om 13 uur met een ontvangst en opening. Om 13.40 uur zullen de aanwezige bedrijven zich presenteren en hun vacatures bekendmaken. Daarna is er tot half vier tijd om werkzoekenden en werkgevers kennis te laten maken met elkaar. Verder zijn er workshops en kun je advies krijgen bij het solliciteren en het zoeken naar een baan.

De Workdates in de regio zijn een groot succes. Bij de vorige Workdate in april zijn uit de honderden speeddates al dertig dienstverbanden gekomen. Met een gemiddeld ‘matchingspercentage’ van tussen de 10% en 20% blijken Workdates een goed en efficiënt middel voor werkgevers en werkzoekenden.

Deelname is gratis maar je moet je wel van te voren aanmelden via workdate@senzer.nl onder vermelding van ‘Workdate Deurne-Asten-Someren’. Werkzoekenden wordt gevraagd hun actuele cv bij te voegen, zij ontvangen dan uitgebreide informatie over het programma.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen