14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- St. JozefparochieInformatieavond over toekomst gemeenschapshuis Hofke van Marijke

Informatieavond over toekomst gemeenschapshuis Hofke van Marijke

Het Hofke van Marijke is al sinds 1976 het kloppende hart van de St. Jozefparochie. Om dit zo te houden, werkt het bestuur van het gemeenschapshuis op dit moment aan een nieuwe visie en strategie voor een toekomstbestendig Hofke van Marijke. Op donderdag 2 november worden in een bijeenkomst de plannen toegelicht aan buurtbewoners en andere betrokkenen.

“We streven ernaar om een divers publiek samen te brengen om waardevolle inzichten en ideeën te verzamelen voor de verdere ontwikkeling van deze belangrijke gemeenschapsruimte”, zegt Danny Jonker. Hij ondersteunt het bestuur van het Hofke van Marijke in hun opgave voor de toekomst.

Bruisende plek
Jonker legt uit dat het gemeenschapshuis een belangrijke ontmoetingsplek voor veel inwoners is: “Met een rijke geschiedenis als basis, is het Hofke van Marijke nu meer dan ooit een bruisende plek waar de gemeenschap samenkomt en samenwerkt aan een bloeiende toekomst. Deze stakeholdersavond is een cruciale stap in het vormgeven van de toekomst van ons gemeenschapshuis.”

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die op een of andere manier met het Hofke van Marijke te maken heeft: “We nodigen buurtbewoners, lokale ondernemers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en andere geïnteresseerden uit om samen met ons in gesprek te gaan. Tijdens de bijeenkomst zullen we luisteren naar de wensen, behoeften en ideeën van de aanwezigen, en deze input zal een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van het Hofke van Marijke”, zegt Danny Jonker.

De stakeholdersavond vindt plaats op donderdag 2 november van 20.00 tot 22.00 uur in het Hofke van Marijke aan de Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

Foto: Facebook Hofke van Marijke

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen