11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneInschrijving 32ste Vescom halve marathon gestart

Inschrijving 32ste Vescom halve marathon gestart

De inschrijving voor de 32ste Vescom halve marathon is gestart. Op zondag 10 september staat het centrum van Deurne in het teken van de hardloopwedstrijd. Naast de halve marathon is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 en 10 kilometer.

Het parcours bestaat uit een ronde in en rondom Deurne, met de Markt als start en finish. Naast de halve marathon zijn er de 5 kilometer IT-Connectie Run (individueel), de 10 kilometer Hoppenbrouwes Techniek Run (individueel) en de 5 en 10 kilometer Rabobank Business Run (teams van drie tot vijf personen).

Voor de jeugd is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Macron Store Deurne bambino- en scholierenloop. Er hebben zich al meer dan 400 sportieve leerlingen opgegeven.  Inschrijving voor de bambino- en scholierenloop kan op de dag zelf.

Inschrijven
Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer individueel, de halve marathon en de 5 en 10 kilometer business run, kunnen zich tot en met 7 september inschrijven via inschrijven.nl.  Na-inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 9.00 uur in het Gemeentehuis. Hier dienen ook de startnummers van de voorinschrijvingen te worden afgehaald.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen