23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneTijdelijke huisvesting VVV Deurne in gemeentehuis

Tijdelijke huisvesting VVV Deurne in gemeentehuis

VVV Deurne is vanaf 1 oktober tijdelijk gehuisvest in het gemeentehuis. Het pand aan de Markt 14 wordt grondig verbouwd om appartementen te kunnen realiseren.

Het gemeentebestuur heeft de mogelijkheid geboden om twee balies in de hal van het gemeentehuis te benutten als VVV-informatiebalie. Die balies zijn momenteel niet meer in gebruik. Voor de gemeente past de tijdelijke huisvesting perfect bij haar filosofie om het gemeentehuis steeds meer het ‘huis van de gemeente’ te laten zijn.

Openingstijden
De tijdelijke huisvesting van de VVV in het gemeentehuis duurt naar verwachting tot 1 april 2018. Tijdens deze periode houdt VVV Deurne de openingstijden van het gemeentehuis aan. Uitzondering hierop is de vrijdagmiddag, dan is de balie van de VVV wel open, in tegenstelling tot die van de gemeente.

VVV Deurne is tijdens de periode van tijdelijke huisvesting op zaterdag gesloten, omdat het gemeentehuis dan dicht is. Momenteel bespreekt de organisatie samen met Bergopwaarts de planning en voorwaarden voor de terugkeer naar het pand aan de Markt 14 na de verbouwing.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen