12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneInschrijving huurwoningen Christinaplantsoen Deurne van start

Inschrijving huurwoningen Christinaplantsoen Deurne van start

De inschrijving voor de in aanbouw zijnde huurwoningen van woningbouwvereniging Bergopwaarts aan het Christinaplantsoen in Deurne is donderdag 13 januari gestart.

Het gaat om 26 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen en ze zijn bedoeld voor woningzoekenden van 23 jaar en ouder. Bergopwaarts verwacht dit voorjaar de sleutels van de woningen over te dragen aan de eerste nieuwe bewoners. Er zijn drie doelgroepen aangewezen voor een bepaald aantal van de woningen. Voor de doelgroep van woningzoekenden van 23 jaar en ouder zijn acht woningen beschikbaar, voor doorstromers vanaf 23 jaar ook acht en voor doorstromers van 55 jaar en ouder zijn er negen woningen gereserveerd.

De woningen hebben, naast de woonkamer en keuken, een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Door het plaatsen van een extra deur in de badkamer is het toilet zowel vanuit de slaapkamer als voor bezoekers vanuit de gang bereikbaar. Op de verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer.

Voor alle woningen gelden inkomenseisen, bij een eenpersoonshuishouden mag het bruto jaarinkomen maximaal 40.765 euro zijn en bij een meerpersoonshuishouden is een bruto jaarsalaris van maximaal 45.014 euro toegestaan. De huurprijs is voor alle woningen 633 euro per maand.

Inschrijven voor de nieuwe levensloopbestendige huurwoningen kan van donderdag 13 januari tot en met maandag 17 januari. Omdat de huizen nog in aanbouw zijn, is er geen mogelijkheid om de woningen van te voren te bezichtigen. Meer informatie vind je op de website van Bergopwaarts.

Foto: Bergopwaarts

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen