21.6 C
Deurne
donderdag 30 juni 2022
Home- DeurneInschrijving lopers Deurne City Run van start

Inschrijving lopers Deurne City Run van start

Of je nou individueel wilt meelopen of als groep met vrienden of collega’s, er is voor iedereen een mogelijkheid om mee te doen aan de Deurne City Run. De Atletiek Vereniging Lopersgroep Deurne (AV-LGD) houdt zaterdagavond 16 juli een avondvullend programma op de Markt waarbij in verschillende samenstellingen kan worden meegelopen met de Deurne City Run.

In samenwerking met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt de loop gehouden waarbij het mogelijk is om de 10 kilometer Crowe Contour estafetteloop te lopen in teams van vier personen waarbij elke loper 2,5 kilometer loopt. Daarnaast kan er ook de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run worden gelopen.

Gezellige uitdaging
De estafetteloop is volgens de organisatie de perfecte gelegenheid om samen met collega’s vrienden, familie of kennissen een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan. Voor aanvang zullen de deelnemende teams van de estafetteloop op het marktplein worden voorgesteld aan het publiek. Na afloop is er gelegenheid om de avond gezellig af te sluiten in één van de horecagelegenheden in het centrum van Deurne of op het Marktplein.

Prijsuitreiking
De 10 kilometer Crowe Contour Estafetteloop start om 18.30 uur. Om 20.00 uur wordt deze gevolgd door de 5 kilometer Deuvie en de 10 kilometer Fiduna waarna om 21.00 uur de prijsuitreiking voor alle afstanden zal plaatsvinden op de Markt in Deurne

Voorinschrijven kan voor alle afstanden tot en met donderdag 14 juli via inschrijven.nl. Op de wedstrijddag zelf is inschrijving alleen mogelijk voor de 5 en 10 kilometer individueel tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 18.00 uur. Alle deelnemers krijgen een consumptie te besteden bij de Gezamenlijke Horeca van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen