11.7 C
Deurne
dinsdag 28 juni 2022
Home- DeurneDMG Radio helpt luisteraars die ergens spijt van hebben of iets goed...

DMG Radio helpt luisteraars die ergens spijt van hebben of iets goed willen maken

Het nieuwe DMG-radioprogramma Erbij met Beijer heeft dé uitkomst voor iedereen in Deurne die iets heeft gedaan waar hij of zij spijt van heeft. Ben je de verjaardag van iemand vergeten? Een krasje op de auto die je hebt geleend van een vriend of vriendin? DMG-dj Davey Beijer geeft je elke zaterdagmiddag de gelegenheid om sorry te zeggen met een muzikale goedmaker. Je maakt dan ook meteen kans op een mooi boeket bloemen dat wordt bezorgd door de DMG-presentator.

In het programmaonderdeel De Beijer Uitglijer mag elke week iemand zijn of haar verhaal vertellen en wordt er een plaat gedraaid voor degene waar je sorry tegen wil zeggen. “Afgelopen zaterdag hadden we al meteen een mooi verhaal van iemand die een feestje had gehouden waar het er nogal luidruchtig aan toeging. Alleen was er vergeten de buurman in te lichten die het feest iets minder kon waarderen. Maar gelukkig is alles weer goed gekomen doordat er in de Beijer Uitglijer excuses werden aangeboden en de buurman er wel om kon lachen”, legt presentator Davey Beijer uit.

Boeket bloemen
Iedereen die met zijn of haar verhaal op de radio komt, maakt kans op een groot boeket bloemen ter waarde van 25 euro. Die komt de dj van DMG zelf bezorgen, vertelt hij: “In samenwerking met Van Deursen Bloemen, kunnen we elke maand een mooie bos bezorgen bij één van de personen waar in de afgelopen vier weken op DMG Radio sorry tegen is gezegd. Degene met de meest originele spijbetuiging wint op de laatste zaterdag van de maand het boeket bloemen. Die ga ik dan persoonlijk bezorgen bij de persoon die de bos het meeste verdient van de vier weekdeelnemers.”

Wil je ook kans maken op het boeket ter waarde van 25 euro? Dat kan door jouw verhaal te sturen naar daveybeijer@dmgdeurne.nl of door op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur een Whatsapp te sturen naar 06-1 66 55 77 3.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen