10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneInschrijving voor vijfde editie van dorpsquiz Deurne Wittut van start

Inschrijving voor vijfde editie van dorpsquiz Deurne Wittut van start

Teams die willen deelnemen aan de vijfde editie van dorpsquiz Deurne Wittut kunnen zich vanaf komende dinsdag aanmelden. Het evenement vindt plaats op zaterdag 9 november en het thema is dit jaar ‘oud en nieuw’. De eerste dertig ingeschreven teams krijgen in aanloop naar de quiz een extra hint.

De opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, zijn volgens de organisatie net als bij de eerdere edities zeer uiteenlopend: “Voor jong en oud zal er tijdens de avond zowel binnen als buiten genoeg te zien en ontdekken zijn over ons mooie Deurne.”

De quizavond wordt deze keer opgesplitst in twee delen, melden de initiatiefnemers: “Voor elk deel wordt het quizboek digitaal verstuurd. Tussendoor is er voor de deelnemende teams een pauze om even bij te komen. Na het tweede deel zijn alle deelnemers welkom in Cultuurcentrum Deurne, waar de uitslag en prijsuitreiking zal plaatsvinden.”

Voor het aantal deelnemers per team wordt rond de 12 personen geadviseerd, maar er zitten geen beperkingen aan de groepsgrootte. Ook kinderen kunnen aan deze editie meedoen in een team. Deelnamekosten bedragen 30 euro per team. De opbrengst komt ten goede aan de goede doelen van de eerste drie winnende teams en aan het goede doel van de winnaar van de geheime opdracht

Inschrijven kan tot 1 oktober via deurne-wittut.nl.

Foto: Deurne Wittut

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen