9.2 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneInternationale vrouwendag met bijzondere film

Internationale vrouwendag met bijzondere film

Op donderdag 8 maart wordt in Deurne, Asten en Someren weer Internationale Vrouwendag gevierd.  Dit keer willen DAS Vrouwen dat doen door een film te vertonen waarna ze na afloop graag kort in discussie gaan met de aanwezige vrouwen en mannen. 

Er is gekozen voor de film “Hidden figures”  van de regisseur Theodore Melfi.   “De film vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn en Mary Jackson. Drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die werken bij NASA. Ze weten belangrijke wiskundige data te leveren om de eerste succesvolle ruimtemissie te realiseren. Deze prestatie zou het vertrouwen van de natie herstellen en zou mensen, ongeacht ras of geslacht, inspireren om groots te dromen”.

Locatie:  Hotel Centraal, Wilhelminaplein 3 in Someren.
De zaal is open vanaf 19.30 uur, de film begint om 19.45 uur.  Na afloop, rond 21.45 uur, wordt er een drankje geserveerd en zal discussieleider Susanne de Groot een aantal stellingen presenteren aan de hand waarvan over de film kan worden nagepraat.  De avond wordt om ongeveer 22.30 uur afgesloten, na afloop is er natuurlijk alle gelegenheid om verder na te praten.

Entreeprijs: € 5,00 inclusief het drankje na afloop.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen