13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneInwoners kunnen meedenken over nieuw gemeentelogo

Inwoners kunnen meedenken over nieuw gemeentelogo

De gemeente Deurne onderzoekt de mogelijkheden voor een nieuw gemeentelogo. Inwoners kunnen meedenken over hoe een eventueel nieuw logo eruit moet komen te zien.

Enquête gestart
De resultaten van dit onderzoek worden later dit jaar voorgelegd aan de gemeenteraad, zodat de politiek kan besluiten of er een nieuw logo moet komen. Een belangrijk aspect is hoe inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen naar een eventueel nieuw gemeentelogo kijken. 4 april is een enquête gestart via de website van TOP Onderzoek.

Meedenkbijeenkomst voor inwoners
Op 24 april houdt de gemeente van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis een meedenkbijeenkomst voor inwoners. De gemeente laat weten: “Het gaat op deze avond nog niet over hoe het nieuwe logo eruit moet gaan zien. Daarvoor is het nog te vroeg. We zitten nu nog in de fase van een onderzoek. We vinden het belangrijk om nu al te horen wat ú belangrijk vindt, zodat de gemeenteraad hier rekening mee kan houden bij het nemen van een besluit.” De initiatiefgroep Willibrordus Terug heeft eerder al een eerste aanzet gegeven tot de ontwikkeling van een nieuw gemeentelogo. Zij worden betrokken bij het vervolg en zijn ook aanwezig op de bijeenkomst. De gemeente vraagt inwoners om zich vooraf aan te melden via communicatie@deurne.nl.

Foto: Jeffrey Vogels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen