15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneInzamelactie voor Stichting Voedselbank Deurne

Inzamelactie voor Stichting Voedselbank Deurne

Van 10 tot 14 december haalt Stichting Voedselbank Deurne voedsel op. Deze stichting zet zich in voor huishoudens in Deurne, Asten en Someren die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor niet meer in hun eerste levensbehoefte kunnen voorzien. 

Jaarlijks gaat Stichting Voedselbank in zee met Omroep Brabant met de actie: ”Samen voor de Voedselbank”. Met deze actie willen ze doneren aan de Voedselbanken in Noord-Brabant onder de aandacht brengen. U kunt uw voedsel doneren bij de verschillende verzamelpunten.

Inzamelpunten
Op verschillende plekken in Deurne is het mogelijk om voedsel te doneren. De verzamelpunten in uw omgeving zijn: Jan Linders Deurne – Helmondseweg 65a, Jan Linders Liessel – Oude Molen 2, MFA De Schans Milheeze – Pastoor Simonisplein 2 en Museum Techniek met ’n Tiel – Dorpsstraat 23 Neerkant. Ook in de hal in het gemeentehuis en in enkele kerken in Deurne is het mogelijk om voedsel te doneren. Klik hier voor meer inzamelpunten.

Financieel zwaar
Er maken ongeveer 100 gezinnen in Deurne, Asten en Someren gebruik van de Voedselbank. Het door u gedoneerde voedsel komt dus zeer goed uit. De Voedselbank pleit voor lang houdbaar voedsel zodat ze dit over een wat langere periode kunnen uitdelen. Zeker in deze periode van het jaar hebben deze gezinnen het financieel zwaar. Elke bijdrage aan de Stichting Voedselbank wordt zeer gewaardeerd.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen