13.9 C
Deurne
donderdag 29 september 2022
Home- Deurne‘James Bond’ trapt filmfestival Nacht van het Witte Doek af in Deurne

‘James Bond’ trapt filmfestival Nacht van het Witte Doek af in Deurne

De Markt in Deurne was vrijdagavond goed volgestroomd met publiek dat de opening van de Nacht van het Witte Doek wilde meemaken. Met muziek van de band 3cover! werd de toon van de avond gezet waarna wethouder Marinus Biemans en Willy Koppens van Stichting Nacht van het Witte Doek het driedaagse festival openden.

De eerste film die de bezoekers konden bekijken op de Markt was de James Bond film ‘No time to die’. Ondertussen waren er vrijdagavond ook films te zien in de tuin van museum de Wieger, op het terras van het Dinghuis bij het kasteelpark en in het Cultuurcentrum Deurne.

Monic Hendrickx
De eerste uitreiking van de Film Talent Award Brabant vindt zaterdagmiddag plaats. De zes genomineerde films van jonge Brabantse filmstudenten zijn van 16.00 tot 19.00 uur in de grote zaal van Cultuur Centrum Deurne te bekijken. Actrice Monic Hendrickx reikt daarbij de twee Awards uit, waarbij de vakjury haar oordeel geeft maar ook de bezoekers van het filmfestival hun stem kunnen uitbrengen voor de publieksprijs.

Het volledige programma, aanvangstijden en verdere informatie vind je op de website van de Nacht van het Witte Doek. Bekijk hieronder een fotoreportage van de eerste avond van de Nacht van het Witte Doek, gemaakt door DMG-fotograaf Harold van der Burgt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen