4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- LiesselJan Rasing en Lieke Friesen nieuwe boerenbruidspaar bij CS De Kei in...

Jan Rasing en Lieke Friesen nieuwe boerenbruidspaar bij CS De Kei in Liessel

Bij de receptie van prins Rob d’n Uurste en prinses Carmen van CS De Kei in gemeenschapshuis De Kastanje in Liessel is zondagmiddag het nieuwe boerenbruidspaar van Keienland bekendgemaakt.

Het zijn Lieke van Rudy en Anne-Marie van de Hutten, krek over d’n bult en Jan van lange Henk van Jan en Marjan van Jan van de Kanaalstraat die op carnavalsdinsdag in de onecht verbonden worden. In het dagelijks leven is het boerenbruidspaar beter bekend als Lieke Friesen en Jan Rasing.

Naast hen bestaat het boerengepeupel verder uit getuige van de bruid, Wout van Marco en Anita uit d’n Pielhaas. Getuige voor de bruidegom is Stan van Pieter van Piet uit de Hei. Vader van de bruid is Rudy de krattenwasser van Lenard & Ger Friesen van de Hutten en moeder van de bruid is Anne-Marie van Jan en Gerrie van Bertje Slaats d’n schilder uit Lijssel. Lange Henk van Jan en Annie uit d’n Turfreiës is vader van de bruidegom en Marjan van Truus van Nol de Pint van de Snoertsebaan is de moeder.

In aanloop naar het carnavalsweekend houdt CS De Kei in gemeenschapshuis De Kastanje in Liessel de Zwetsavond op zaterdag 13 januari. Zaterdag 20 januari vindt de 1ste Lijsselse Aovend plaats, gevolgd door de Lijsselse Middag op zondag 21 januari en de 2de Lijsselse Aovend op zaterdag 27 januari. Zondag 4 februari is er Kleintje Carnaval voor de jonge carnavalsvierders.

Foto: CS De Kei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen