29.9 C
Deurne
vrijdag 9 juni 2023
Home- DeurneJandino vertelt zaterdag bij DMG Radio over zijn solotour Perspectief en nieuwe...

Jandino vertelt zaterdag bij DMG Radio over zijn solotour Perspectief en nieuwe bioscoopfilm

Als je hem niet kent van De Dino Show met FC Kip en zijn typetje Judeska, dan ken je hem wel van de bioscoopfilms Bon Bini Holland 1 en 2 of één van zijn vele theatershows; Jandino Asporaat. De comedian staat dinsdagavond 12 april in het Cultuurcentrum in Deurne met zijn nieuwe show Perspectief en vertelt er zaterdag 2 april meer over bij DMG Radio in het programma Deurne Draait Door.

In zijn nieuwe solotour praat Jandino over verschillende perspectieven. Zo kunnen twee mensen naar dezelfde situatie kijken, maar dit toch anders beleven. “Juist in deze wereld is het nodig om dingen af en toe vanuit een ander perspectief te bekijken. De waarheid ligt immers in het oog van de toeschouwer, dat is dan wel vanuit welke hoek je het bekijkt natuurlijk”, legt Jandino uit.

‘Mijn publiek gemist’
De comedian kan niet wachten om weer aan de slag te gaan: “Ik heb mijn publiek echt gemist en ben ontzettend blij dat ik weer het podium op mag.” Op DMG Radio vertelt Jandino komende zaterdag 2 april meer over zijn nieuwe voorstelling. Hij is dan te gast in het radioprogramma Deurne Draait Door en gaat rond 11.30 uur in gesprek met presentator Ivan van Oosterhout.

Nieuwe bioscoopfilm
Ook ligt hij alvast een tipje van de sluier op bij DMG Radio over zijn nieuwe film Bon Bini Holland 3 die vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Naast de vaste acteurs Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen is de cast van Bon Bini Holland 3 aangevuld met bekende sterren en acteurs als Tygo Gernandt, Lamara Strijdhaftig, Rico Verhoeven, Najib Amhali en Roué Verveer.

DMG Radio is in de regio Deurne te ontvangen op 106.2 FM en online kun je luisteren via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store. Meer informatie over de show van Jandino vind je op de website van Cultuurcentrum Deurne.

Foto: Ruud Baan

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen