De kinderen uit groep 8 van basisschool St. Willibrordus voeren op donderdagavond 14 juni om 19.30 een theatershow op in het C..." />
15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneJaren '80 Sjobis van Willibrordusschool in CCD

Jaren ’80 Sjobis van Willibrordusschool in CCD

De kinderen uit groep 8 van basisschool St. Willibrordus voeren op donderdagavond 14 juni om 19.30 een theatershow op in het Cultuurcentrum van Deurne. Bekende popmuziek en iconen uit de jaren ’80, rolschaatsen, touwtje springen, maar ook knipogen naar de films uit de jaren ’80 komen in de voorstelling. Deze vorm van theater – op de school wordt deze “Sjobis” genoemd – is typisch voor St. Willibrordus.

Kinderen, ouders, leerkrachten en externen hebben zich voor de Sjobis ingezet. De show is dus niet een eindmusical, maar heeft allerlei optredens vol zang, dans, acrobatiek en toneel. De kinderen maken een tijdreis door de jaren ’80, wat dit jaar als thema dient voor de show. Met veel muziek en filmbeelden wordt het verhaal verteld over deze reis. De voorstelling staat onder leiding van meester Jeroen Vrijnsen. Deze show is voor iedereen toegankelijk en kaartjes zijn à 4 euro te koop op basisschool St. Willibrordus én voor aanvang bij de ingang van het Cultuurcentrum Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen