17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneJong Deurnes zangtalent Isa en haar ‘friends’ opnieuw bij Museum De Wieger...

Jong Deurnes zangtalent Isa en haar ‘friends’ opnieuw bij Museum De Wieger met uitverkocht concert

Het concert van Isa & Friends dat zondag plaatsvindt in Museum De Wieger is inmiddels volledig uitverkocht. Ook bij het voorgaande optreden in september van vorig jaar konden het Deurnese zangtalent en haar vrienden rekenen op een uitverkochte zaal. Niet verkeerd voor iemand die pas 17 jaar oud is en nog studeert aan de MBO Theaterschool Brabant in Tilburg.

Isa van de Kerkhof heeft al een indrukwekkende lijst van (hoofd)rollen bij dans/musical-school Mylagro in Deurne en diverse gastoptredens bij gerenommeerde Deurnese bands op haar naam staan. Toch wilde ze nog meer podiumervaring opdoen en zo ontstond het idee voor Isa & Friends.

Vrienden
“Mijn tante werkt bij De Wieger en van haar wist ik dat je daar open podiums kon doen en toen heb ik allemaal vrienden van mij gevraagd of die het leuk zouden vinden om mee te zingen”, vertelt Isa. “Dat was vorig jaar zo’n groot succes dat we het nu nog groter opzetten. In plaats van in het museum gaan we naar buiten naar de museumtuin.”

Het optreden bij De Wieger doet Isa niet alleen; ze is in gezelschap van haar ‘friends’. “Ik heb vier vrienden van school, dat zijn echt mijn allerbeste vrienden. Sven is daar eentje van en vanaf het begin af aan hadden wij een klik omdat onze stemmen gewoon heel mooi bij elkaar passen”, zegt Isa. “Hetzelfde geldt voor Cato. Verder is Janneke Keizers uit Deurne erbij en ik ga ook met mijn zus wat zingen.”

Hechte groep
Naast de medestudenten wordt Isa van de Kerkhof gesteund door een aantal doorgewinterde veteranen in het muziekvak. Samen vormen zij een hechte groep die de middag vult met een afwisselende mix van theatermuziek, soul, disco en pop. Het publiek wordt door de muzikanten meegenomen op een reis waarin elke noot een verhaal vertelt en elke melodie een emotie oproept.

Het concert vindt zondag plaats in Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne. De tuin is vanaf 13.45 uur geopend voor de mensen die al een ticket hebben weten te bemachtigen voor het uitverkochte optreden.

Foto: Wendy van der Wallen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen