12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- VlierdenJong zangtalent gezocht voor Drie Koningen in Vlierden; ‘Traditie die niet verloren...

Jong zangtalent gezocht voor Drie Koningen in Vlierden; ‘Traditie die niet verloren mag gaan’

Stichting Vlierden Helpt is op zoek naar kinderen uit het dorp die op zaterdag 6 januari langs de deuren te gaan om geld op te halen met het Driekoningen zingen. Met het ingezamelde bedrag worden weeskinderen in het Rang’ala Babyhome in Kenia gesteund.

“De traditie van Vlierdense kinderen die als de Drie Koningen samen door Vlierden gaan om te collecteren voor het goede doel vinden wij een traditie die niet verloren mag gaan”, zeggen de leden van de stichting. “We zijn nog op zoek naar kinderen die als Drie Koningen langs de deuren willen gaan.”

Met onder meer de opbrengsten het Driekoningen zingen draagt Stichting Vlierden Helpt bij om aan de eerste levensbehoeften van weeskinderen in Kenia te voldoen: “Denk hierbij vooral aan eten, medicijnen en vaccinaties.”

Aanmelden voor het Drie Koningen zingen kan door een email te sturen naar vlierdenhelpt@outlook.com. Je kunt ook digitaal een donatie doen door een bedrag over te maken op rekeningnummer: NL 75 RABO 0300688423. “Ieder bedrag is welkom”, aldus Stichting Vlierden Helpt.

Foto: Driekoningenzingen.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen