8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneJongerensoos Sowieso Milheeze viert 50-jarig jubileum met feestweekend

Jongerensoos Sowieso Milheeze viert 50-jarig jubileum met feestweekend

Voor jongeren in Milheeze en omgeving is Soos Sowieso al 50 jaar een plek om even weg te zijn van school, ouders en andere verplichtingen. En om gezellig samen te komen met vrienden. Ook vanuit Deurne en Bakel komt jeugd al sinds 1973 naar de jongerensoos in ‘Millus’. Oud-bezoekers kunnen zaterdag 3 juni nog een keer herinneringen ophalen tijdens de Jubileum Party met muziek van onder andere Dj Daan, Craniax & MC Dean en verschillende oude en huidige Sowieso-dj’s.

Het feestweekend start op vrijdag 2 juni met een Silent Disco voor kinderen van 11 tot en met 15 jaar. “Er komen gave gast-dj’s langs en je kunt genieten van drie verschillende soorten muziek. Door de Silent Disco-koptelefoons luister je naar jouw favoriete muziek”, vertelt de organisatie.

Herinneringen
Op zaterdag is de avond bedoeld voor iedereen vanaf 16 jaar en hopen de vrijwilligers van Sowieso dat er ook veel oud-leden een kijkje komen nemen: “Iedereen uit Milheeze en omstreken is welkom om samen met Soos Sowieso het 50 jaar bestaan te vieren, het belooft een avond vol plezier en verrassingen te worden. In het verleden kwamen er ook veel jeugdleden vanuit Deurne naar Milheeze. Daarom willen wij graag alle mensen uit Deurne en omliggende dorpen betrekken, omdat velen van hen ooit lid waren van de soos.”

DMG Radio
Voorzitter Joost van den Bosch van Sowieso is zaterdag 27 mei te gast in het DMG-radioprogramma De Wit in het Weekend en vertelt dan tussen 12.00 en 14.00 uur nog meer over het jubileumweekend. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

De Silent Disco vindt plaats op vrijdag 2 juni van 20.00 tot 22.30 uur en de Jubileum Party wordt gehouden op zaterdag 3 juni van 19.00 tot 01.00 uur. Beide avonden vinden plaats buiten op het Kerkplein in Milheeze. Zowel voor de Silent Disco als de Jubileum Party bedraagt de entree 5 euro. Meer informatie vind je op soossowieso.nl.

Foto: Jongerensoos Sowieso

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen