23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneJouw favoriete liedje door het carillon van Deurne

Jouw favoriete liedje door het carillon van Deurne

Altijd al Michael Jackson, U2 of Dua Lipa willen horen door het carillon van Deurne? In Ramon Regelt Het van Ramon On Air bieden DMG en Gemeente Deurne je de kans om jouw favoriete liedje te laten spelen door het carillon van het gemeentehuis. 

Iedereen die regelmatig op de markt loopt, heeft het wel eens gehoord: liedjes van het carillon van het gemeentehuis. Sinds het bestaan van het carillon, speelt het al dezelfde liedjes af. Maar daar kan binnenkort verandering in komen.

Onlangs is de computer van het carillon vervangen, zodat er nieuwe liedjes toegevoegd kunnen worden aan het enigszins verouderde repertoire.
Bert Augustus is samen met DMG-DJ Ramon van Hoek op het idee gekomen om inwoners van Deurne zélf te laten kiezen welke nieuwe liedjes toegevoegd worden. Augustus is een bekend beiaardier en zet zich sinds 2011 in voor de Willibrorduskerk in Deurne. Eerder dit jaar is hij onderscheiden tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In eerste instantie is het de bedoeling om zoveel mogelijk suggesties te verzamelen. Welk lied zou de Deurnenaar willen horen op de markt? Als er voldoende suggesties binnen zijn, kan er gestemd worden. Uiteindelijk wordt de top 10 door Bert Augustus tot een carillon waardige versie omgetoverd. Deze nieuwe aanwinsten zullen waarschijnlijk vanaf oktober te horen zijn.

Jouw favoriete nummer voor in het carillon kun je hier doorgeven. Stemmen kan tot en met zaterdag 14 juli.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen