8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- HelenaveenJubilarissen muziekvereniging Wilona in het zonnetje gezet in Helenaveen

Jubilarissen muziekvereniging Wilona in het zonnetje gezet in Helenaveen

Bij de uitvoering van het concert Music in Winter Wonderland door muziekverenigingen Wilona uit Helenaveen en St. Willibrordus uit Neerkant, werden zondag ook vijf jubilarissen in het zonnetje gezet.

Voor het eerst in het bestaan van de Helenaveense muziekvereniging is een vrouwelijk lid onderscheiden voor het 50-jarig lidmaatschap. Die eer gaat naar Helmy Janssen-Vervuurt. Ook Hans Bakker vierde zondag dat hij 50 jaar actief is bij Wilona.

Afscheid
Lars Cornelissen en Janke van Dijk werden bedankt voor hun 12,5-jarige inzet. Daarnaast nam dirigent Peter Gereats na afloop van het concert afscheid, na ruim 22 jaar muzikaal leiderschap bij muziekvereniging Wilona.

De uitvoering van Music in Winter Wonderland in Helenaveen was het eerste deel van een dubbelconcert door de twee verenigingen. Op woensdag 3 januari wordt de show opnieuw uitgevoerd door het gezamenlijke muziekkorps van ruim 50 personen, maar dan in Neerkant.

Kerstmuziek
Ook dan wordt een programma gebracht, bestaande uit muziek van populaire Disneyfilms, andere filmmuziek en kerstmuziek. De gasten worden niet alleen muzikaal bediend, maar worden ook voorzien van een bijpassend hapje en drankje.

Het optreden in Neerkant op 3 januari vindt plaats in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree is gratis.

Foto: Muziekvereniging Wilona

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen