12.5 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneJubileum DMG spetterend van start; Burgemeester Buter geeft startsein voor feestweekend

Jubileum DMG spetterend van start; Burgemeester Buter geeft startsein voor feestweekend

Het feestweekend waarmee het 10-jarig bestaan van DMG wordt gevierd, is zaterdagochtend spetterend van start gegaan. Presentatoren Ivan van Oosterhout en Dennis Mansvelders trapten af met het eerste uur van het 24 uur durende jubileumprogramma.

Rond 9.15 uur opende burgemeester Greet Buter de speciale radio-uitzending en benadrukte ze het belang van een lokale omroep in Deurne: “Het is goed dat er lokale media is zoals DMG die de mensen in onze gemeente op de hoogte houdt. Dat doen jullie al tien jaar heel goed via radio en ook online. Van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan.”

Grijze ochtend
Na het openingswoord van de burgemeester werd haar favoriete plaat van Bill Withers gedraaid met Ain’t no sunshine. “Dat is een nummer dat ik al eens vaker bij jullie heb aangevraagd. Gewoon een heel mooi nummer, zeker op zo’n grijze ochtend als vandaag. Hopelijk breekt de zon nog door vandaag tijdens de viering van jullie 10-jarig bestaan”, besluit burgemeester Buter.

Ebusco-bus
Het jubileum van DMG wordt dit weekend gevierd met verschillende acties om de inwoners van Deurne te bedanken. Je kunt met het spel Herken de Stem een radio winnen met FM, DAB+ en bluetooth. Daarnaast krijgen luisteraars elk uur, tien minuten zendtijd in Claim jouw 10 Minuten en wordt er vanaf 12.00 uur een promotietour gereden door de gemeente Deurne met een elektrische bus van Ebusco.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen