Jurgen Elbers (41), op dit moment nog hoofdtrainer van derdeklasser Wilhelmina Boys, kondigde in oktober 2016 al bij W..." />
11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneJurgen Elbers nieuwe hoofdtrainer SV Deurne

Jurgen Elbers nieuwe hoofdtrainer SV Deurne

Jurgen Elbers (41), op dit moment nog hoofdtrainer van derdeklasser Wilhelmina Boys, kondigde in oktober 2016 al bij Wilhelmina Boys aan na 6 jaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 

Hij heeft na zijn actieve voetbalcarrière bij onder andere de PSV-jeugd en Helmond Sport, als hoofdtrainer ervaring opgedaan bij ESV (4 jaar) en Wilhelmina Boys (6 jaar) en hoopt daar dit seizoen te kunnen afsluiten met een kampioenschap.

De Eindhovenaar over zijn keuze voor SV Deurne: “Ik ben heel blij om volgend seizoen aan de slag te gaan bij SV Deurne in lijn met de uitgezette toekomstvisie van de club en met de uitdaging om SV Deurne naar zo’n hoog mogelijk niveau te begeleiden.”

Team Technische Zaken is verguld met Jurgen Elbers: “We waren op zoek naar een trainer met ambitie en passie, die oog heeft voor de hele club, en die onze jonge selectie verder voetbalinhoudelijk kan ontwikkelen. Jurgen Elbers past in dat plaatje.”

SV Deurne staat op dit moment op een 11e plaats in de Eerste Klasse D.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen