15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneKarin Bruers en Nol Havens halen uit in Deurne

Karin Bruers en Nol Havens halen uit in Deurne

Op vrijdag 9 november komt cabaretduo Karin Bruers en Nol Havens naar het Cultuurcentrum in Deurne. Met de voorstelling Bruers haalt uit reizen de twee komieken het hele land door. 

Van september tot december zijn ze in diverse Nederlandse theaters te zien. Nu dus ook in Deurne. In deze show haalt Bruers onder andere uit naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig. En naar echtparen, die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. Verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen eraan geloven.

Brigadier oversteekmoeder
De inmiddels 55-jarige Tilburgse won in 2008 de Ad Vinkenprijs. Deze prijs mocht ze in ontvangst nemen door haar Social Sofa’s. Door heel Nederland staan betonnen bankjes die door Bruers zijn bedacht en ontworpen om de sociale verkilling tegen te gaan. Naast haar Social Sofa’s, heeft Bruers ook een boek uitgebracht: Brigadier oversteekmoeder. In dit boek verteld ze over haar leven als een single moeder. Ook komen allerlei verhalen naar boven van de tijd dat ze in het buitenland rondzwierf. Het is voor Bruers weer de hoogste tijd om op de bühne te gaan staan samen met haar compagnon Nol Havens.

VOF De Kunst
Als de naam Nol Havens u al bekend voorkwam, maar u niet wist waarom hebben we het antwoord. Havens kreeg internationale beroemdheid toen hij in 1983 samen met zijn band VOF De Kunst, het nummer ‘Suzanne’ uitbracht. De Engelse vertaling van ‘Suzanne’ stond binnen een half jaar in zeven verschillende landen op de eerste plaats van de hitlijsten. Daarna bracht VOF De Kunst nog nummers uit als ‘Oude Liefde Roest Niet’ en ‘Eén Kopje Koffie’. Nu wil Havens zich alleen nog bezig houden met muziek, fotografie en cabaret.

Om alvast een gevoel te krijgen van dit duo, vindt u hieronder een voorproefje van de show Bruers haalt uit. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro inclusief pauzedrankje. Tickets bestellen kan via deze link.

 

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qOpJFwOw4Pg

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen