26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneKarlijn (13) mag in politieauto met zwaailichten en gillende sirenes naar galafeest...

Karlijn (13) mag in politieauto met zwaailichten en gillende sirenes naar galafeest in Deurne

Als je naar een galafeest gaat om je laatste schooljaar af te sluiten is het tegenwoordig al bijna traditie dat je dan verschijnt in een bijzonder vervoermiddel. De 13-jarige Karlijn had donderdagavond een feest bij haar school SBO De Brigantijn en werd op een wel heel bijzondere manier vervoerd naar de locatie in de Koolhof in Deurne. Ze mocht meerijden met een politieauto die haar met zwaailichten en gillende sirenes voor de deur afzette.

Karlijn die KBG-syndroom heeft, had namelijk aan wijkagent Marjon gevraagd of de politie haar mogelijk tijdens de laatste schooldag naar het feest kon brengen waar de eindmusical zou plaatsvinden. “Een verzoekje waar we zeker niet altijd aan kunnen voldoen maar voor haar hebben wij een uitzondering gemaakt en haar de avond van haar leven bezorgd”, zegt wijkagent Luc Dirckx op zijn Instagrampagina.

Toppers
“Voor ons bijzondere meisje, wilden wij graag bijzonder vervoer. Omdat ze de achterliggende gedachte zo bijzonder vonden, wilden ze graag een uitzondering maken en heel graag aan ons verzoek meewerken. Dit vergeet ze never nooit! Dankjewel toppers van politie Deurne!”, meldt de moeder van Karlijn op Facebook.

Na afloop van de speciale ervaring voor Karlijn meldt wijkagent Luc Dirckx nog via Instagram: “Graag gedaan Karlijn, veel plezier op ’t gala feest en toi toi toi op je nieuwe school volgend schooljaar.”

Foto’s: Instagram Luc Dirckx/Facebook Melanie Keunen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen