11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneKattenvriendjes Pim & Pom komen tot leven in Cultuurcentrum Deurne

Kattenvriendjes Pim & Pom komen tot leven in Cultuurcentrum Deurne

De twee kattenvriendjes Pim & Pom uit de boeken van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp komen zondag in Cultuurcentrum Deurne tot leven bij de kindervoorstelling ‘Pim & Pom vieren feest!’. Ze beleven een nieuw, grappig, muzikaal, maar vooral feestelijk avontuur.

Onder de bezoekers van de voorstelling in het cultuurcentrum worden zondag twee prijzen verloot. Pim & Pom reiken die na de voorstelling zelf uit aan de prijswinnaars. De katten zijn onder kinderen heel populair en hebben zelfs een eigen app. Ook zijn er knuffels, servies, boeken, films en tv-series van de twee vriendjes.

Pim & Pom zagen voor het eerst het licht in 1958 als strip op de kinderpagina van Het Parool. Daarna kwamen in de loop van de jaren verschillende verhalenbundels uit over de katten. In 2008 verscheen de eerste tv-serie ‘De avonturen van Pim & Pom’ en in 2014 kwam de speelfilm ‘Pim & Pom – Het Grote Avontuur’ uit. Deze was te zien in bioscopen in Nederland en België. In 2021 werd bij NPO Zappelin de serie ‘De avonturen van Pim & Pom in het museum’ gebracht.

De voorstelling met Pim & Pom vindt plaats op zondag 15 oktober om 10.00 uur en 11.30 uur in de Martinetzaal van Cultuurcentrum Deurne. Na afloop is er een meet en greet met Pim & Pom, waarbij kinderen samen met de kattenvriendjes op de foto kunnen worden gezet. Meer informatie en tickets vind je op www.ccdeurne.nl.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen