26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneKDO Deurne scoort met twee teams bij Nederlands Kampioenschap acrogym in Rotterdam

KDO Deurne scoort met twee teams bij Nederlands Kampioenschap acrogym in Rotterdam

Even stonden Jaidy van Deurzen en Lise Aldenzee van KDO Deurne zaterdag zelfs op de eerste plaats maar uiteindelijk werd het in Rotterdam een zilveren medaille voor het tweetal bij het Nederlands Kampioenschap acrogym in de categorie C junioren.

Op zaterdag 25 juni mochten er twee acrogym-teams van KDO Deurne afreizen naar Ahoy voor de Nederlandse kampioenschappen. In de ochtend kwamen in de categorie C senioren, Femke van Elewout, Renske van Elewout en Yen Ragetlie in actie. Twee keurige oefeningen bracht hun uiteindelijk op een mooie tiende plaats. Een knappe prestatie in een zeer sterk deelnemersveld van zestig teams.

Zilveren medaille
Later op de dag mochten Jaidy van Deurzen en Lise Aldenzee hun kunsten laten zien. Na een heel goede eerste oefening stonden ze op de vierde plaats en bij de tweede oefening maakte de dames nog een flinke inhaalslag. Dit bracht hun zelfs tijdelijk op de eerste plaats. Het bleef tot de allerlaatste seconden spannend. Uiteindelijk kregen Jaidy en Lise een zilveren medaille omgehangen. Een zeer knappe prestatie van het jonge team.

KDO Deurne geeft aan zeer tevreden terug te kijken op het wedstrijdseizoen voor de acrogym dat er nu op zit: “Zeker met de wetenschap dat dit seizoen pas veel later startte vanwege corona. De nieuwe teamindeling en voorbereidingen voor volgend seizoen zijn inmiddels alweer opgestart.”

Foto’s: KDO Deurne met op middelste foto het zilveren team Jaidy en Lise en hun trainster Milou van Nunen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen