18.8 C
Deurne
vrijdag 19 augustus 2022
Home- Deurne Nieuwe Kids Flits met het laatste nieuws door en voor kinderen

[VIDEO] Nieuwe Kids Flits met het laatste nieuws door en voor kinderen

Kinderen van de verschillende Prodas-basisscholen hebben afgelopen maand weer veel nieuws verzameld dat allemaal te zien is in de vijfde aflevering van Kids Flits. Nog net voor de zomervakantie nemen Julian en Aafke van de Gerardusschool in Deurne je mee in een rondleiding over hun schoolplein en krijg je te zien hoe het er op de school aan toe gaat.

Bij basisschool Het Talent in Asten hebben ze een dienstenveiling voor Kika gehouden. Meester Thomas laat zien hoe dat in zijn werk ging en wat de kinderen allemaal hebben gedaan om geld in te zamelen. In Someren is er bij basisschool De Vonder een speciaal programma genaamd Smarties, bedoeld voor kinderen die een extra uitdaging nodig hebben. Meester Nick laat samen met de leerlingen zien wat voor interessante dingen ze daarbij leren.

Dex interviewt deze maand de Very Interessant Persoon. Dat is deze keer Juf Willemien van SBO De Brigantijn in Deurne die binnenkort stopt bij de school. Bekijk hieronder de nieuwste aflevering van Kids Flits.

Tekst gaat verder onder de video

Kid Flits is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG in Deurne en Siris in Someren waarbij maandelijks het nieuws voor en door kinderen wordt gebracht. De afleveringen zijn onder meer te zien via DMG TV op dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen van alle scholen van Prodas.

Heb je tips voor de redactie van Kids Flits of wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar sarah.snep@prodas.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen