18.5 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneKDO-turnsters Leonieke de Keizer en Faye Werts halen goud

KDO-turnsters Leonieke de Keizer en Faye Werts halen goud

Leonieke de Keizer en Faye Werts hebben afgelopen weekend goud behaald bij verschillende turnwedstrijden in Vught. Beide turnsters van KDO Deurne lieten de concurrentie ver achter zich.

Leonieke wint regiokampioenschappen
Op zaterdag vonden de regiokampioenschappen pupil 1 N2 plaats. Leonieke de Keizer wist de gouden medaille mee terug naar Deurne te nemen. KDO Deurne op Facebook: “Ze wist een goede vooruitgang te laten zien, waardoor ze voor haar rek- en balkoefening maar liefst meer dan 14 punten wist te scoren. Ook mede dankzij hoge punten op sprong en vloer, wist ze met maar liefst 4 punten verschil op nummer twee de gouden medaille te behalen! Daarnaast heeft ze zich geplaatst voor alle toestellen tijdens de toestelfinales.”

Eerste kwalificatiewedstrijd Faye
Faye Werts turnde zondag mee in de kwalificatiewedstrijd van pupil 2 N3. Het was voor Faye de eerste keer dat ze een kwalificatiewedstrijd mocht turnen. Op de Facebookpagina van KDO Deurne is te lezen dat Faye ondanks wat zenuwen de moeilijke elementen op rek en balk goed heeft weten te doorstaan. Ook wist de KDO-turnster op de vloer een goede oefening neer te zetten, waarvoor ze veertien punten kreeg. KDO Deurne: “Nadat ook sprong goed ging, wist ze eveneens de gouden medaille te behalen met één punt verschil op nummer twee. Een prima start van het nieuwe turnseizoen!”

Foto: Facebook Ellen Werts

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen