15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- ZeilbergKerkplein Zeilberg wordt omgetoverd tot groot zandstrand voor Mega Beachfestijn

Kerkplein Zeilberg wordt omgetoverd tot groot zandstrand voor Mega Beachfestijn

Het Kerkplein in de Zeilberg wordt in het weekend van 17 en 18 juni weer omgetoverd tot een groot zandstrand voor het Mega Beachfestijn Zeilberg. Na een aantal jaren van afwezigheid door de coronapandemie, is het evenement terug met verschillende activiteiten voor jong en oud.

Zaterdagochtend vindt de kinderochtend plaats met spelletjes in het thema ‘Jungle’ voor de basisschoolleerlingen. Op zondag liggen de volleybalvelden klaar voor het beachvolleybaltoernooi. Hierbij wordt op negen velden gestreden om de felbegeerde eerste plaats. Elk team bestaat uit vier spelers waarvan minimaal één dame.

Aanmelden kan nog tot 5 juni via het inschrijfformulier, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Mega Beachfestijn Zeilberg. De organisatie is nog op zoek naar enkele vrijwilligers die als scheidsrechters willen fungeren tijdens de wedstrijden. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar megabeachfestijnzeilberg@gmail.com.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen