17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneKermis in Deurne officieel geopend met tromgeroffel van percussiegroep u’MTATA

Kermis in Deurne officieel geopend met tromgeroffel van percussiegroep u’MTATA

Kermisliefhebbers kunnen zich de komende dagen weer uitleven in het centrum van Deurne in de vele attracties die staan opgesteld op en rondom de Markt. Vrijdagmiddag werd de kermis officieel geopend met de ritmische klanken van percussiegroep u’MTATA. De als nomaden uitgedoste muzikanten gaven het startsein voor vijf dagen plezier en vertier in het Deurnese centrum.

Tijdens de kermis zijn er nog meer muziekoptredens; met op vrijdagavond in The Ocean dj’s Craniax, Marciano en Eimco. Ondertussen gaat de kermis bij Grandcafé Beekman en Beekman van start met Bootyloverzz en DJ Bots, Demi Maria, Miss Nijhof en Kiki Rose.

In Café De Potdeksel speelt zaterdag om 21.30 uur de vijfkoppige familiecoverband The KivVen en op zondagmiddag verzorgt Blaaskapel de Hôsbengels van 12.00 en 13.30 uur hun traditionele kermismatinee voor de terrassen aan de Markt in Deurne. Bij De Potdeksel staat zondag om 21.30 uur coverband From USA op het podium en maandag rond dezelfde tijd Fiesta Orkesta. The Ocean sluit de kermis dit jaar af met hardstyle-dj en producer Warface.

Aviator The Ride
Onder de attracties op de Deurnese kermis bevindt zich dit keer voor het eerst de Aviator The Ride. Afgelopen week heeft de attractie al een keer proefgedraaid in Geleen, maar in Deurne is dit Pilot Test Center officieel voor het eerst in volle actie te beleven. Daarnaast vind je in het centrum onder meer de Hoepla XXL, het Viva Las Vegas Doolhof, Skeeball Extreme, Hawaï jumper, Cakewalk, Wipeout, Breakdance, Speed Factory Booster, Race o Rama en Autoscooter HotRod. Voor de kinderen is er onder meer de Kamelenrace, Lucky Duck, de draaimolen en de Ballenfontein. Ook zijn er verschillende eetkraampjes.

Ook komen op zondag Stitch en Angel naar de Markt in Deurne en kun je om 15.00 uur op de foto met de twee tekenfilmfiguren. Maandagavond treedt Clown Desalles op van 19.00 tot 21.00 uur en geeft hij een interactieve show op de Markt waar hij de kermisbezoekers en mensen op de terrassen bij betrekt.

Foto’s: Harold van der Burgt/Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen