11.7 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- HelenaveenKoek en zopie kraam dan maar op eigen terras in Helenaveen

Koek en zopie kraam dan maar op eigen terras in Helenaveen

De koek en zopie kraam waarmee Sandra van Cauwenberghe van Restaurant Eetcafé In d’Ouwe Peel in Helenaveen vorig weekend nog de Mariapeel in ging, staat nu bij haar eigen restaurant op het terras door de nieuwe lockdown.

Volgens de nieuwe regels zou ze de kraam nog wel op mogen stellen bij het biologisch station in Helenaveen maar boswachter Lieke Verhoeven geeft aan in het ED dat het niet goed voelt om dit te doen terwijl heel Nederland op slot zit. De kraam heeft twee weekenden in de Mariapeel gestaan en draaide goed. Ook konden alle coronaregels worden nageleefd.

Kerstdagen
Van Cauwenberghe heeft de kraam nu maar op het terras gezet van haar restaurant in Helenaveen. Ze licht toe: “Iets anders dan bedacht, maar onze kraam staat de komende weken dagelijks, dus ook tijdens de kerstdagen op ons eigen terras.” Er is bij de koek en zopie kraam ook een houtkachel geplaatst zodat de wachtenden zich meteen op kunnen warmen.

Je kunt er dranken krijgen als koffie, thee, chocomel en glühwein en een paar frisdranken. Ook kun je er bijkomen met een kop erwtensoep, broodjes worst, een warme wafel of het Limburgse gebak van het restaurant. De kraam is elke dag geopend behalve bij slecht weer.

Foto: Facebook Hotel-Restaurant In d’Ouwe Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen