9.3 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneBijzondere zwemdiploma-uitreiking bij Deurnese Watervrienden

Bijzondere zwemdiploma-uitreiking bij Deurnese Watervrienden

Eigenlijk zouden op zaterdagmiddag 19 december bij de Deurnese Watervrienden de zwemdiploma’s worden uitgereikt maar vanwege de strenge lockdown ging daar een streep doorheen. Toch was er die middag een grote drukte bij het LACO-zwembad aan de Molenstraat in Deurne. Door middel van een ‘drive-through uitreiking’ konden de kinderen toch hun diploma in ontvangst nemen.

Even dacht de organisatie dat ze pas in het nieuwe jaar de uitreikingen zouden kunnen organiseren. Omdat de Nationale Raad Zwemdiploma’s hun medewerking gaf en de Deurnese Watervrienden konden aantonen dat de examenkandidaten hun proefexamen hadden behaald, kwam er toestemming om de diploma’s uit te reiken.

Aangepaste vorm
Alles moest natuurlijk wel corona-proof dus daarom kwam de oplossing in de vorm van een ‘drive-through uitreiking’. De organisatie is blij dat de diploma’s in aangepaste vorm toch konden worden uitgereikt: “Wat mooi om alsnog al die blije snoeten te zien bij het overhandigen van het diploma.”

Hieronder vind je alle zwemmers die een certificaat kregen uitgereikt.

Diploma A
Fem van den Akker, Lamar Atar, Sam Beijers, Joelle van den Hoogen, Tristan van den Hurk, Jothan Vundilu Ginga, Kevin Willems, Omar Abu Khashba, Kim van Neerven, Ayla Tulmans, Marinde Vrijnsen, Ariam Mulugeta

Diploma B
Naut van Bakel, Saar van der Heyden, Lena Berkvens, Gus van der Kant, Jill van Lieshout, Maandie Rasuli, Liv Frencken, Alejandro Soriano Moises

Diploma C
Jana AlDanDan, Wes van Beek, Bas van Bussel, Rens Landeweert, Sanne van der Velden

Zwemvaardigheid 1
Jasmijn van Dinther, Chloe Jones, Fenne Mennen,

Plankspringen 1
Julia Palczynska

Snorkelen 1
Amy van Hurk, Daniil Nouwen

Snorkelen 2
Lars Eickmans, Jaiden Lin, Mathijs Voss, Neeltje van der Zanden

Snorkelen 3
Eline Kol

Survival 1
Saar van Haandel, Marit van Rijssel

Survival 3
Robin de Rooij, Karlijn van de Ven, Allyssa van de Ven

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen