14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneKoningsdag Deurne in tien foto's

Koningsdag Deurne in tien foto’s

Het centrum van Deurne bruiste zaterdagmiddag tijdens Koningsdag van de activiteiten. Onze fotograaf Harold van der Burgt ging met zijn camera op pad en maakte het onderstaande fotoverslag.

DMG Koningsdag
DMG zorgde voor een afwisselend programma op het Martinetplein met live muziek van de Nederpopband Lörk, dans van Daniel Stosic en een optreden van jongleur Nick Willemse. Ook speelden de DMG DJ’s verschillende spellen met het publiek, waarmee deelnemers leuke prijzen konden winnen. Er was een ballonnenrace, kinderen konden mandarijnen mikken en er werd een scooterrace gehouden.

Royal Music Experience
Dit jaar waren er twee nieuwe evenementen op Koningsdag: The Royal Music Experience en het Foodtruck Event. Ondanks het wisselvallige weer, was het publiek toch gekomen voor de jeugdige talenten van The Royal Music Experience. De Theo Lokin Stichting, die de muzikale jeugd van Deurne een warm hart toedraagt, organiseerde dit evenement. De optredens waren geweldig en Willem Aarts, Neeltje van der Laak, Jorn Doorenbosch, Lieke van Bommel, Nora van Bommel, Jesse Snijders, Bowen Straatman en Hao-En Kaag kregen terecht een groot applaus van het publiek. Op de parkeerplaats tussen de Molenstraat en de Kerkstraat stonden vijftien foodtrucks en eetstandjes opgesteld tijdens het Foodtruck Event.

Slingermarkt en spellen
Zoals altijd was er ook de slingermarkt en waren veel winkels in het centrum open. Ook verenigingen presenteerden zich in het centrum. Zo kon je bij SJVV op doel schieten. Bij Scouting Deurne ‘plopte’ ze popcorn en roosterden kinderen marshmallows. Bij MHC Hockey konden kinderen een parcours afleggen. Handboogvereniging Vredelust zorgde voor spektakel met handboogschieten en bij de Tennisclub Deurne een balletje slaan. Handbalvereniging De Sprint was aanwezig met streethandbal en bij ZSV schoten kinderen op een dartbord. De Zonnebloem was er met een raadspel en bij KHD/Drumfanfare Peelland was er een feest van instrumenten. Bij Arcades Korfbal kon men op pion schieten en ZSW Walsberg deed mee met een cornhole.

Bekijk hier het fotoverslag van onze fotograaf:

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen