18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneKoninklijke onderscheiding voor Wim Botden

Koninklijke onderscheiding voor Wim Botden

Wim Botden heeft maandagavond uit handen van burgemeester Hilko Mak de Koninklijke onderscheiding ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ ontvangen. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering van kleindierenvereniging L.P.S.W.V. Liessel.

Rol als sleutelfiguur
Van 1991 tot 2018 is Botden als voorzitter de sleutelfiguur van de kleindierenvereniging L.P.S.W.V. Liessel geweest. Mede dankzij zijn 27 jaar lange inzet, is de vereniging een bloeiende club geworden, die zowel jong als oud adviseert in het fokken van kleindieren.

Actieve bijdrage
Kleindierenvereniging L.P.S.W.V. is een vereniging die zich inzet voor de liefhebbers van konijnen, hoenders, dwerghoenders, siervogels, watervogels, cavia`s en kleine knagers. De vereniging heeft zich ten doel gesteld om mensen de liefde voor kleindieren over te brengen en om rassen voor de toekomst te behouden. Door Wims actieve bijdrage als voorzitter al die jaren is dat voor een groot deel gelukt.

Enorme kennis
Wim Botden is ook al die jaren de grote animator en organisator geweest van de jaarlijkse kleindieren tentoonstelling. Deze tentoonstelling biedt elk jaar kinderen en volwassenen veel plezier en informatie over het verzorgen en houden van kleindieren. Wim wordt bij de provinciale afdeling van de Kleindieren Liefhebbers zeer gewaardeerd vanwege zijn enorme kennis. Hij wordt een voorbeeld genoemd in hoe een kleindierenvereniging moet worden bestuurd.

Foto: L.P.S.W.V. Liessel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen