5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneKoonings Bruidsmode laat bruiden rennen voor goede doel

Koonings Bruidsmode laat bruiden rennen voor goede doel

Deurne staat op 2 juli in het teken van de Bridal Run. Een evenement in het leven geroepen door Koonings bruidsmode om awareness te creëren en geld in te zamelen voor stichting Ruby and Rose. Tientallen vrouwen, maar ook mannen, zullen gekleed in bruidsoutfit een parcours afleggen van 1 km.

Deelnemers van de Bridal Run worden op deze dag toegesproken door Anouk Smulders, die zelf ook mee rent. Voor de mentale support zullen een aantal personal coaches in boxershort de deelnemers begeleiden tijdens de run.

De deelnemer die deze dag als eerste over de finish komt wint een trouwjurk naar keuze uit de 2018 collectie van Modeca en onder alle deelnemers met een echte bruidsjurk verloot Koonings een professionele reiniging.

Naast de run zijn er die dag verschillende activiteiten. Er zijn foodtrucks, verschillende artiesten en dj’s treden op, je kunt een ritje maken in een echte Assepoesterkoets, meet en greet met Anouk Smulders, personal trainer en tv bekendheid Noach Blyden en Disney’s Belle.

Deelname aan de run kost €17,95. Voor deelnemers, maar ook niet deelnemers is er de mogelijkheid om de het goede doel te steunen door middel van een lot te kopen voor de loterij of het doneren van een ballon.

Alle opbrengsten van de dag worden gedoneerd aan de stichting Ruby and Rose. Deze stichting heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkanker.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen